Uniforma polițiștilor din 2002 bună și în 2022!

Uniforma de serviciu a polițiștilor nu va fi schimbată nici anul acesta, de ce? Ministerul Afacerilor Interne se pregătește, cel mai probabil, de aniversarea celor 20 de ani de când a fost adoptată. Probabil printre factorii de decizie ai ministerului încă se mai află unul din cei care au gândit-o, iar înlocuirea ei i-ar provoca o mare tristețe.

O nouă directie în Poliția Română-”Direcția Pile Profesionale”-

Atât deficitul enorm de personal, cât și pregătirea precară ori chiar inexistentă a polițiștilor sunt subiecte sensibile ale Poliției Române care nu ne indică altceva, decât dezastrul instituțional spre care se îndreaptă cu pași repezi. Soluția găsită?! Crearea de noi funcții pentru șefi!

Poliția Rutieră va primi dotări noi și moderne

În continuarea comunicatului(VEZI AICI) nostru de anul trecut când Guvernul aprobase nota de fundamentare privind "Dezvoltarea unui sistem mixt mobil de monitorizare a traficului rutier privind încălcarea regulilor de circulație", zilele acestea a fost încheiat contractul privind noile dotări pe care Poliția Rutieră le va primi.