Se modifică Codul Rutier - August 2022

La data de 29.07.2022, pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne a fost postat Proiectul hotărârii Guvernului pentru modificarea și completarea Regulamentului de aplicare a Ordonanței de urgență a Guvernului nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.1.391/2006.

Polițiști tratați ca niște sclavi de către ”șefii” profesionali

Împuternicirile pe funcții de comandă, reprezintă în continuare una dintre cele mai distructive forme de asigurare a comenzii pe diferite paliere în cadrul Poliției Române, având ca principală cauză, impotența managerială a conducerii M.A.I, de a organiza concursuri pentru ocuparea funcțiilor

Polițist cercetat după ce a sprijinit instituția Poliției

Cineva spunea că România este țara tuturor posibilităților, noi astăzi spunem că și Poliția Română este instituția tuturor nenorocirilor. De ce spunem asta? Pentru că există cauze și cauze, dar când afli că un polițist care a dorit să sprijine instituția este cercetat administrativ parcă se