EXCLUSIVITATE ! VEZI imagini cu noua uniformă de poliție

Așa cum vă anunțam acum o săptămână (VEZI COMUNICAT), se pune în discuție schimbarea uniformei de poliție, cu una tactică și din materiale mult mai bune din punct de vedere calitativ, model ”european”.

Încă de atunci am transmis propuneri din partea organizației noastre sindicale către M.A.I., prin care am încercat să venim cu puncte de vedere pertinente, primite de la oamenii din operativ, cei care vor fi, până la urmă, beneficiarii reali ai acestei schimbări de ținută.

Acest model, pe care vi-l prezentăm imediat, este ținut sub mare secret de către reprezentanții ministerului, fiind făcute doar câteva zeci de bucăți ca model de prezentare și date spre ”PROBĂ” unei unități din M.A.I., pentru a-și spune punctul de vedere cu privire la calitatea și utilitatea acesteia.

Deși considerăm că aceste probe ale noii ținute ar fi trebuit să fie făcute de către lucrătorii operativi, pentru că ar fi fost cei mai avizați să își dea cu părerea, se pare că cei din minister vor să ne facă SURPRIZĂ, atunci când vor scoate pe piață noul model.

Vedeți în continuare NOUl MODEL de uniformă!

Vă rugăm să ne transmiteți propunerile dvs. pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., urmând a le centraliza și transmite mai departe către conducerea ministerului.

Schimbarea suntem noi!

Echipa SIDEPOL

 

Comentarii  

#6 Lucratori la salubritateAnca 19-07-2020 02:20
Iata cum, incet si sigur Politia Romana este depersonalizata si umilita prin aceasta salopeta dezgustatoare, asemanatoare unui lucrator la salubritate.
Umilinte peste umilinte pentru Politia Romana
Citat
#5 WtfMarian 09-05-2020 10:08
Isi bat joc de noi.Pantalonii se aseamana cu ai celor de la benzinarie...Isi bat joc...
Citat
#4 Pe bune?!Daniel 08-05-2020 23:59
Sa zicem ca au luat modelul celei olandeze, dar totuși e nevoie sa arate și ea cât de cât a uniforma. Nu a salopeta de lucru atât ca au pus culoarea aia verde. Dacă nu sunt în stare cei din țară cereți măcar la cineva din afară sa ne-o facă
Citat
#3 VomitAndrei 08-05-2020 21:58
VOMIT!
Citat
#2 Horor parca e costum de fotbalCostan 08-05-2020 19:35
Parca e costum de fotbal
Citat
#1 Este foarte urata!!!Alex 08-05-2020 18:58
Este incredibil de urata, se vrea schimbarea uniformei de dragul de a o schimba in loc sa faceti ceva util! Luati exemplul jandarmeriei romane, au o uniforma destul de frumoasa cu vesta tactica,pantaloni tactici si o culoare simpla, nu facti politisti semafore ce dracu este asta o gluma?! Luati un exmplu de uniforma din america au o tinuta impunatoare bineinteles de asta depinde si omul care o poarta! Opriti tinuta asta jalnica!!!!
Citat

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Contact SIDEPOL

Tel. :+40762262295

Site: http://sindicatulpolitistilor.ro//

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sediul administrativ

(1) str. Valter Mărăcineanu, nr. 1-3, etaj 1, Sector 1
București, România

(2) str. Inginer Anghel Saligny, nr. 8, etaj 3, sector 5

București, România

ShinyStat