Propunerile noastre analizate la nivelul I.G.P.R.

În urma punerii în transparență decizională a proiectului de ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ pentru completarea unor acte normative cu incidență în protecția animalelor, precum și pentru stabilirea unor măsuri organizatorice, ce a avut loc în cadrul ședintei Comisiei de Dialog Social, de la

nivelul Ministerului Afacerilor Interne, unde reprezentantul organizației noastre sindicale a participat prin susținerea unor propuneri pro-active de modificare a cadrului legislativ incident în materie, Inspectoratul General al Poliției Române a achiesat la propunerile formulate, introducând în textul O.U.G. modificările susținute.

Propunerile expuse de către reprezentantul organizației noastre au urmărit eficientizarea proiectului și elaborarea unui cadru legislativ care să vină în concordanță cu respectarea dreptului la propietate, cât și cu apărarea colegilor care vor desfășura activități pe această linie de muncă, fără a fi supuși unor abuzuri.

În urma analizării propunerilor transmise și susținute în cadrul ședinței, reprezentanții I.G.P.R., cei care urmează să pună în aplicare prevederile O.U.G., prin structurile de resort din subordine, au transmis către SIDEPOL, răspuns argumentat, pentru fiecare propunere, în parte.

Considerăm, înființarea acestei noi structuri la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române, un subiect foarte important, atât pentru colegii ce vor desfășura activități pe această linie de muncă, cât și pentru detinătorii de animale sau cetățeni, fapt pentru care vom continua să urmărim îndeaproape desfăsurarea acestui proces de implementare a proiectului.

De fiecare dată, organizația noastră sindicală a dat dovadă de implicare și seriozitate în ceea ce privește respectarea drepturilor colegilor și reprezentarea legitimă a intereselor acestora, în raport cu conducerea centrală a M.A.I. sau conducerile unităților teritoriale, fapt pentru care, dacă aveți de făcut sesizări cu privire la neregului constatate în desfășurarea activității, vă rugăm să ni le transmiteti pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Statutul de organizație sindicală reprezentativă, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, prin afilierea noastră la Federația Sindicatelor Democratice din România (F.S.D.R.) și la Confederația Sindicatelor Democratice din România (C.S.D.R.), ne conferă posibilitatea de a putea avea reprezentare echitabilă și transparentă, la cel mai înalt nivel.

str. Valter Mărăcineanu, nr. 1-3, etaj 1, Sector 1
București, Romania