S-a înființat filiala Sidepol Dâmbovița

La data de 30.09.2020 în sala de festivități a Liceului Teoretic ”Ion Ghica” din orașul Răcari, a avut loc ședința de constituire la Filialei SIDEPOL Dâmbovița, a Sindicatului Democratic al Polițiștilor SIDEPOL.

Conform prevederilor statutare, în urma candidaturilor depuse și a alegerilor organizate, au fost validați în funcțiile de conducere ale Biroului Operativ al Filialei Sidepol Dâmbovița, următorii colegi:

1. Președinte filială: Comisar de poliție Andrei PANTEA;

2. Vicepreședinte filială: Inspector principal de poliție Sorin SLĂVILĂ.

Ședința de constituire a filialei a fost prezidată de președintele SIDEPOL, Gabriel GÎRNIȚĂ, care a prezentat proiectul organizației sindicale și demersurile efectuate până în acest moment pentru reprezentarea intereselor polițiștilor care au devenit membri ai sindicatului. Pe parcursul celor peste 2 ore de discuții și interactiune cu membri organizației, s-a manifestat un interes deosebit din partea celor prezenți, pentru reformarea sistemului polițienesc în care ne desfășurăm activitatea.

Sindicatului Democratic al Poliţiştilor SIDEPOL, este o organizaţie sindicală reprezentativă, constituită la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, afiliată la Federaţia Sindicatelor Democratice din România (F.S.D.R.) şi la Confederaţia Sindicatelor Democratice din România (C.S.D.R.), având membri desemnați în comisiile de specialitate de la nivelul Ministerului Afacerilor Interne și, implicit, o reprezentare obiectivă și eficientă a intereselor membrilor, la cel mai înalt nivel.

Conform principiilor de organizare si functionare, asigurăm o platformă eficientă de comunicare, cât şi independenţă organizatorică şi financiară.

Odată cu constituirea filialei și validarea conducerii Biroului Operativ al Filialei Sidepol Dâmbovița, vă puteţi înscrie în organizaţia noastră sindicală, online, la următorul link: http://sindicatulpolitistilor.ro/vreau-sa-devin-membru.html, sau prin contactarea directă a liderilor teritoriali, care vă va acorda sprijinul necesar.

Schimbarea suntem noi!

Echipa SIDEPOL

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Contact SIDEPOL

Tel. :+40762262295

Site: http://sindicatulpolitistilor.ro//

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sediul administrativ

str. Valter Mărăcineanu, nr. 1-3, etaj 1, Sector 1
București, Romania

ShinyStat