Modificarea privind decontarea chiriei pe 0 rază de 70 de km - promulgată

În sfârșit mai primim și vești bune pentru o parte din polițiști. Așa cum vă anunțam și anterior (vezi comunicat) organizația noastră sindicală este preocupată în permanență de interesele polițiștilor și a solicitat acordarea tuturor drepturilor, precum și modificarea legislației pentru a putea oferi polițiștilor reîntregirea familiei

fără a mai fi nevoiți colegii noștri să efectueze transportul la și de la locul de muncă pe banii lor.


Vedem acum, că după mai multe săptămâni, domnul Iohannis, în calitatea sa de Președinte al României, a reușit să semneze decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea art. 31 din Legea nr. 360/2002 privind Statutul polițistului.


Astfel, polițiștii beneficiază de extinderea ariei pentru acordarea chiriei la 70 km față de localitatea unde își desfășoară activitatea, conform articolului menționat mai sus.
De precizat, pentru colegii noștri, este faptul că legea produce efecte după un număr de trei zile de la publicarea în Monitorul Oficial al României, astfel trebuie să ne asigurăm înainte de a face solicitări în acest sens, că legea este intrată în vigoare.


Schimbarea suntem noi!
ECHIPA SIDEPOL

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Contact SIDEPOL

Tel. :+40762262295

Site: http://sindicatulpolitistilor.ro//

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sediul administrativ

(1) str. Valter Mărăcineanu, nr. 1-3, etaj 1, Sector 1
București, România

(2) str. Inginer Anghel Saligny, nr. 8, etaj 3, sector 5

București, România

ShinyStat